Hirdetés

Stílusos és drága gamer laptop készült a System Shock alapján

|

Igen menő notebookhoz juthatnak hozzá azok, akik elég nagylelkűen járulnak hozzá a System Shock új változatának fejlesztéséhez.

Hirdetés

Már egy ideje készülget a System Shock Remastered, amelynek keretében a legendás sorozat legelső részét játszhatjuk újra, egy kicsit igazítva a modern kor elvárásaihoz. A srácok a Kickstarteren gyűjtöttek pénzt a fejlesztésre, az igazán fanatikus rajongók pedig igen komoly hardvert is kaphatnak a játék mellé.

A Razer Blade már amúgy sem a gagyi notebookok közé tartozik, viszont azok, akik a Kickstarteren legalább 5000 dollárral járulnak hozzá a projekthez, azok egy különleges, System Shock stílusban átalakított géppel lesznek gazdagabbak. A laptop hátán a szupergonosz TriOptimum vállalat logóját láthatjuk, a billentyűzeten pedig a Razer rikító zöldje helyett egy kicsit diszkrétebb és elegánsabb fényhatás vár minket.

Azt nem tudni, hogy a Razer esetleg árulna ilyet a Kickstarteren kívül is, de nagyon valószínű, hogy lenne rá kereslet. A 14"-os QHD+ (3200 x 1800) felbontású érintőkijelzőt egy i7-6700HQ, egy GTX970M (6GB GDDR5 VRAM) és 16GB RAM hajtja, az adataink pedig egy 512GB-os SSD-n csücsülnek.  Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)