Hirdetés

System Shock Remastered - a héten jön a demó

|

Ezen a héten fog elrajtolni a System Shock Remastered Kickstarter-kampánya, amit a fejlesztők azzal ünnepelnek meg, hogy kiadnak egy játszható demót.

Hirdetés

Miután a Night Dive Studios megszerezte a BioShock szellemi elődjének tartott System Shock jogait, tavaly kiadták az 1994-es, klasszikus FPS feltupírozott változatát System Shock Enhanced Edition címmel. Később beharangozták, hogy elkészül a harmadik rész és a teljes felújítás, vagyis a System Shock Remastered is a közösségi finanszírozás erejével, amelyről már gameplay videót is mutattak. 

A Unity Engine-t használó és az alapjaitól újra felépített System Shock Remastered pénzgyűjtése június 28-án indul, ezzel kapcsolatban pedig a stúdió vezetője, Stephen Kick árulta el, hogy már nem is remasterként tekintenek a projektre, hanem egy klasszikus játék teljes értékű rebootjaként, ugyanis annyi erőforrást és munkát tettek a fejlesztésbe, hogy az már túlmutat egy mezei felújított verziónál. Kick továbbá bejelentett egy jó hírt is, miszerint a közösségi kalapozás elrajtolásával egy időben elérhetővé tesznek egy játszható demót is, ami egy ízelítőnek tudható be és több helyről is elérhetik majd a játékosok. 

A System Shock (remastered alcím nélkül) valamikor 2017-ben jelenhet meg PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)