Hirdetés

System Shock Remastered - megvan a pénz, készül a játék

|

Bár még több mint két hét van hátra a kampányból, más most sikerült összekalapozni a projekthez szükséges anyagi forrásokat.

Hirdetés

Nemrég indult közösségi kalapozás a Kickstarteren, amellyel az 1994-es System Shock felújított változatát szeretnék finanszírozni az alkotók. Nem meglepő módon rengeteg rajongó állt teljes mellszélességgel a projekt mögé, miután kipróbálták a játék demóját.

A cikk megírásának pillanatában 926 ezer dolláron áll a számláló, de mivel még 18 nap hátra van a kampányból, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha néhány stretch goalt is sikerülne elérni. A Mac és Linux támogatáshoz például már csak kevesebb mint 200 ezer dollárra van szükség, ezt jó eséllyel behúzzák majd a srácok, így a játék nem csak PC-n és Xbox One-on lesz játszható.

Ti támogattátok már a projektet?

Címkék: #syste
Platformok: PC Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)