Hirdetés

System Shock Remastered - itt az első gameplay videó

|

A GDC 2016-nak köszönhetően megnézhetjük a legendás FPS, a System Shock felújított változatának játékmenetét, és elégedettek vagyunk a látottakkal.

Hirdetés

Miután a Night Dive Studios megszerezte a BioShock szellemi elődjének tartott System Shock jogait, tavaly szeptemberben kiadták az 1994-es, klasszikus FPS kicsinosított változatát System Shock Enhanced Edition címmel, majd bejelentették, hogy elkészül a System Shock teljes felújítása, valamint a harmadik rész is. A fejlesztők szoros kapcsolatot tartanak az eredeti csapat több tagjával, hogy hűek maradjanak a nagy elődökhöz, de ezt eddig csak néhány képen érhettük tetten. 

A Unity Engine-re átültetett System Shock Remastered esetében az alapjaitól építették újra az eredeti játékot, és ezáltal jelentős látványbeli fejlődést sikerült elérniük, mindemellett többek között megújították a felhasználói felületet, és rengeteg más javítással, bővítéssel tették teljesebbé a remake-et. Ezt hivatott bemutatni a GDC 2016 alkalmával közzétett gameplay videó is, amely bár a pre-alpha állapotokat tükrözi, még így is lenyűgöző, ez pedig a későbbiek során csak még szebb lesz majd: 

A jelenlegi tervek szerint a System Shock Remastered 2017-ben érkezhet PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra. Nektek eddig hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)