Hirdetés

System Shock Remastered - hamarosan indul a Kickstarter kampány

|

A Night Dive Studios a közösségi finanszírozás erejét előhívva szeretné megvalósítani a legendás System Shock felújított változatát.

Hirdetés

Körülbelül két hónapja hallottunk utoljára a System Shock Remasteredről, mikor a  GDC 2016-nak köszönhetően megnézhettünk egy kis gameplay anyagot. A készítők most a projekt életének egy újabb fontos mérföldkövéről számoltak be.

Indulási dátumot kapott ugyanis az 1994-es System Shock felújított verziójának Kickstarter kampánya. Június 29-én indul el a pénzgyűjtés, erről a fejlesztők egy Facebook poszt formájában tájékoztattak mindenkit.

A Unity Engine-t használó System Shock Remasteredben a készítők az alapjaitól kezdve építik fel újra a játékot, a hatalmas grafikai előrelépésen túl például a felhasználói felületet is teljesen megújították.

Ti támogatni fogjátok a projektet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)