Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt június legjobb játéka?

|

Sokat elárul az elmúlt hónapról, hogy egy mobilos cím volt a legfontosabb megjelenés.

Hirdetés

Nem nyomott ugyan teljes satuféket a játékipar, de a tavaszi, vagy az őszi időszakokhoz hasonlítva haloványnak találhatjuk az elmúlt hónap felhozatalát, és egyelőre a júliusi játékkínálat sem tűnik acélosabbnak. Elképzelhető persze, hogy a következő hetekben beeshet még pár meglepetés, emiatt elhamarkodott döntés lenne máris tollba mondani az ítéletet, visszatérünk rá augusztus 1-jén.

Most úgyis azért vagyunk itt, hogy június játékmegjelenéseit helyezzük mérlegre. Vajon a mikrotranzakciós lehetőségekkel agyontömött Diablo Immortal lesz a befutó? Netán a The Quarry című interaktív tinihorror csípi meg az első helyet a Mario Strikers: Battle League és a The Elder Scrolls Online: High Isle orra előtt? Csakis rajtatok múlik, szavazzatok!

Hirdetés

Rutinos szavazóinknak aligha szükséges elmagyaráznunk a voksolás menetét, de nem árthat röviden összefoglalni a teendőket azok kedvéért, akik első alkalommal fejezik ki ily módon véleményüket. A listán címek közül a leginkább rokonszenvesre kell csupán egyet kattintanotok, és már túl is vagytok az egészen. Amennyiben kimaradt volna a kedvencetek a felsorolásból, a 'Más, megírom kommentben' opciót érdemes választani, ha pedig a szavazásból kimaradnátok, de azért az arányokat meglesnétek, akkor a 'Csak az eredmények érdekelnek' opció való nektek.

Miután végeztetek, meg is oszthatjátok velünk kommentben, hogy miért épp az általatok favorizált játékot tartjátok a hónap legjobbjának, de annak az okát is szívesen megismernénk, ha esetleg úgy érzitek, egyetlen említésre méltó alkotás sem jelent meg június folyamán.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)