Hirdetés

Születésnapi üzenet a Blizzardtól a játékosoknak.

|

A Blizzard 20 éves - az alapítók szeretnék kifejezni hálájukat a játékosoknak, hogy a cég megélhette ezt a szép kort.

Hirdetés

1991 február nyolcadikán 3 UCLA diák Michael Morhaime, Allen Adham and Frank Pearce Silicon & Synapse néven szoftvercéget alapított. 

Tulajdonképpen 1994-ben változott a cég neve Blizzardra és nem sokkal később megjelent első igazi sikerjátékuk, a Warcraft: Orcs and Humans.  Ettől kezdve töretlen a siker - megszületett a Diablo sorozat, megszületett a StarCraft sorozat majd később a World of Warcraft - a siker hatalmas mind a mai napig. A cégnek ma már több ezer alkalmazottja van. Az alapítók közül Allen Adham már nem tagja a cégnek, de a másik két alapító még mindig ott dolgozik - s most köszönetet mondanak a játékosoknak, hogy a cég megélhette a 20 évet:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)