Hirdetés

Tales from Borderlands - trailert kapott a dobozos kiadás

|

Akik még nem szerezték be a Tales from the Borderlandset, vagy csak a polcra is fel szeretnék pakolni, azok számára van egy jó hírünk: trailerrel hangolódhatunk a hamarosan megjelenő dobozos kiadásra.

Hirdetés

A Borderlands univerzumának melléktörténetével olyat alkotott a Telltale Games a rá jellemző epizodikus módszerrel, amelyre még sokáig szívesen emlékeznek majd vissza a Gearbox világának rajongói, hiszen a több díjat is bezsebelt Tales from the Borderlands remek humorral, érdekes világgal, imádnivaló szereplőkkel, nagyszerű szinkronnal és a tőlük megszokott dialógusrendszerrel bírt. 

A népszerűségre való tekintettel tehát nem csoda, hogy a Telltale úgy döntött, hogy dobozos formában is kiadja a mind az öt epizódot (ZerO Sum, Atlas Mugged, Catch-a-Ride, Escape Plan Bravo, The Vault of the Traveler) tartalmazó Tales from the Borderlands csomagot, amely elérhetővé vált PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra egyaránt. Fent a megjelenéshez kiadott launch trailert vehetitek szemügyre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)