Hirdetés

Jön a The Talos Principle 2!

|

Szép csendben, mindenféle hírverés nélkül jelentette be a Nordic Games, hogy már dolgoznak a filozófiai magasságokba merészkedő puzzle-játék folytatásán.

Hirdetés

Ha nem is lett hatalmas siker a The Talos Principle, azért megtalálta a maga közönségét. A 2014 decemberében megjelenő belsőnézetes, elsősorban fejtörőkre építő és filozófiai témákat boncolgató játék főleg a kiegészítőjének hasonlóan lett népszerű, most pedig örülhetnek a rajongók, hiszen hamarosan érkezik a folytatás is.

Alen Ladavac, a játékot fejlesztő Croteam egyik tagja épp a The Talos Principle-ről tartott előadást, melynek végén egy fél mondatban megemlítette, hogy amúgy már biztos a folytatás. Nem sokkal később valaki a közönség soraiból már ki is tolta Twitterre a nem éppen hivatalos bejelentést.

Ez önmagában nem sokat jelent, a rövid üzenetet azonban mér a Croteam hivatalos Twitter fiókja is megosztotta, ami nyilván nem véletlen.

Ti próbáltátok a The Talos Principle-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)