Hirdetés

Nioh - újabb képeken a Team Ninja új hack'n'slash játéka

|

A Dark Souls-sorozatra emlékezetető PlayStation 4-exkluzív akciójátékot most újabb képeken nézhetjük meg.

Hirdetés

Végre egyre többet hallounk a Team Ninja új hack'n'slash játékáról, ami először csak néhány hónappal ezelőtt mutatkozott be. A szamurájos Dark Soulsként is emlegetett játékból már az E3-on is láthattunk egy bemutatót, most pedig újabb képeken csodálhatjuk meg.

A Nioh története szerint ugye főhősünk William, egy brit szamuráj (akit részben a valós William Adamsről mintáztak), akinek utazása ugyan történelmi alapokra épül, számtalan fantasy elemmel sikerült kiszínesíteni a kalandot.

Az új képeken jól látszik, hogy miért hasonlítják sokan a Dark Souls-sorozathoz: a sötét látványvilág és a rendkívül fantáziadús bestiák hibátlan hangulatot teremtenek egy brutális szörnyvadászathoz.

A játék egyébként rengeteg ihletet merít a nagyon gazdag japán mitológiából és több szörnyeteg, mint pl. a Kappa vagy a Hineonma, ismerősek lehetnek majd azoknak, akik járatosak a folklórban. A feltűnő történelmi személyiségek közül külön említést érdemel Hattori Hanzo, aki japán egyik legnépszerűbb uralkodóját, Tokugawa Ieyasut is a trónra segítette.

A Nioh megjelenés október 28-án várható, kizárólag PlayStation 4-en. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)