Hirdetés

Tearaway Unfolded PS4 hands-on előzetes - a papírmasé csoda

|

Nem hittük volna, hogy úgy jövünk el egy londoni brutális címeket felsorakoztató preview rendezvényről, hogy egy papírmasé PS Vita-játék PlayStation 4-es verziója miatt izgulunk a legjobban.

Hirdetés

És ez persze nem azért van, mert a PlayStation 20. szülinapjára rendezett bulin bemutatott többi játék rossz lett volna. Egyszerűen csak a Tearaway ennyire zseniális.

Valószínűleg sokatoknak kimaradt a Media Molecule PlayStation Vitán hatalmas sikert aratott játéka, a Tearaway. Hiba. Egy olyan hiba, amibe egyébként magam is beleestem. Hamarosan viszont a Tearaway PlayStation 4-re is ellátogat, amivel egy lényegesen nagyobb közösség kóstolhat bele a végtelenül tehetséges stúdió papírmasé csodájába. 

 

A Tearaway Unfolded pontosan ugyanazt a szívmelengetően cuki, ugyanakkor kicsiket és nagyokat egyaránt elgondolkoztató szórakoztató kalandot nyújtja majd PlayStation 4-en, mint a Sony kézikonzolján, de a Media Molecule rengeteg újdonsággal teszi teljesebbé az élményt. Nyilván senkinek sem kell magyaráznom, hogy mennyire idegesítő az, amikor egy szoftver erőltetett megoldásokkal igyekszik rámutatni egy hardver új funkcióira. Amikor csak azért is a touchpadet simogatva kell felmászni egy falra, mert... hát, mert ott van. Megcsináltunk, használd! Azt hiszem pontosan ezért is szerettem bele abba, ahogy a Tearaway Unfoldedban használhatjuk a DualShock 4-et. 

Amikor a játékban megfogunk egy tárgyat, felfele irányítjuk a kontrollert és egy pöccintéssel "bedobjuk azt a dolgot a kontrollerbe". Ha megrázzuk a kontrollert, akkor halljuk, hogy ott pattog benne az a valami, aminek ráadásul attól függően más-más hangja van, hogy mi is az. Emellett a kontroller fényével hipnotizálhatjuk az ellenségeket vagy bevilágíthatunk a sötétebb zugokba. A Media Molecule fantasztikus munkát végzett és a rövidke pálya alapján nemcsak azokat a dolgokat tartotta meg, amik miatt beleszerettünk a kézikonzolos verziókba, de valóban hasznos és értelmes újdonságokkal egészítette ki a Tearaway-t. 

A Tearaway Unfolded megjelenés valamikor 2015 elején várható, sajnos pontos dátumot egyelőre nem mondtak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)