Hirdetés

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan - bossok és kisebb ellenségek a launch trailerben

|

Az Overwatch és a Total War: Warhammer árnyékában megjelent az új Tini nindzsa játék is, ami a Platinum Games munkája. Vajon lett annyira jó, mint a legutóbbi Transformers?

Hirdetés

A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan azon kevés játékok egyike, melyek még megjelennek előző generációs konzolokra. Már csak ezért is érdemes lehet ránézni annak, aki még nem kész váltani, de szeretne valami újat, és bírja a verekedős játékokat, opcionálisan a tini nindzsa teknőcöket.

A játékot egyébként a Platinum Games készítette, mely csapat tavaly a Transformers: Devastationt szállította, és az nem lett rossz. A Mutants in Manhattanről még külföldi tesztek sincsenek, mi sem kaptunk belőle egyelőre sajtópéldányt, a felhasználói visszajelzések pedig elég vegyesek. A fenti, a megjelenés alkalmából kiadott videó alapján nem lesz rossz, ha nem is azonnal, egy árcsökkenés után érdemes lehet megnézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)