Hirdetés

Tekken 7 megjelenés - megvan a dátum, a gyűjtői kiadás, és jött egy új trailer

|

Egész sokat kell még várni rá, de legalább napra pontosan tudjuk, mikor jön a verekedős sorozat következő része.

Hirdetés

Bár stílusos lett volna, ha tavaly a Bandai Namco nekiereszti a Tekken 7-et a Street Fighter V-nek, de a 2015-ben árkád gépekre megjelent játék konzolos átirata nem készült el addigra. A fejlesztőcsapatnak bőven kell még idő. 

Ma megtudhattuk, hogy a Tekken 7 megjelenési dátum június 2.

A játék egyik új funkciója a Rage rendszer, melynek köszönhetően halálközeli állapotból is fordíthatunk a meccs állásán. Ha az életerő egy szint alá csökken és vörösen villog, Rage módba léphetünk, hogy nagyobb sebzést vigyünk be, illetve végrehajthassuk a Rage Art és Rage Drive mozdulatsorokat. Előbbi elnyeli a sebzést, utóbbi pedig egy kombót takar.

Megtudtuk emelllett, hogy a felhozatalhoz a Street Fighter-ös Akuma is csatlakozik (a Fated Retribution kiadásban titkos bossként szerepelt), a gyűjtői kiadásban pedig egy 35x45 centis szobor lesz megtalálható, ami Kazuyát és Heihachit ábrázolja harc közben. Emellé csapnak még egy steelbookot, illetve a betétdalokat tartalmazó lemezt.

Az előrendelők Elizát kaphatják játszható karakterként. A Season Pass vásárlói új karaktereket, játéktereket, egy játékmódot és egy 35 darabos jelmezcsomagot kapnak. Részletek később érkeznek ezzel kapcsolatban. Érdekesség még, hogy a PS4-es változat vásárlói saját lejátszási listát állíthatnak össze a sorozat korábbi betétdalaiból, illetve egyedi, a Tekken 4-ből és Tekken 2-ből átvett öltözékeket aggathatnak Jinre, Xiaoyura és Kingre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)