Hirdetés

Tekken 7 - hamarosan bejelentik a dátumot

|

Olyan világot élünk, ahol a bejelentést is bejelentik, így már meg sem lepődünk azon, hogy mielőtt a Bandai Namco előrukkolna a Tekken 7 megjelenési dátumával, még fut egy kört.

Hirdetés

Már láthattunk a Tekken 7 játékmenetének minden darabkájából egy keveset a Golden Joystick Awardsra szánt trailerben és a sztorimód nyitányát is megleshettük, de a Bandai Namco egészen idáig nem árulta el, hogy mikor állhatunk neki bunyózni.

Eddig mindösszesen annyiról volt tudomásunk, hogy a Tekken 7 2017 elején futhat be a három fő platformra és ehhez ma sem kerültünk sokkal közelebb, viszont a kiadó végre megerősítette, hogy mikor jelentik be a régóta várt dátumot. A hivatalos Twittercsatornán bukkant fel egy ízelítő, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy a jövő hét folyamán megkapjuk a pontos megjelenést:

Természetesen volt, aki azonnal rákérdezett, hogy melyik napon számíthatunk a "gigászi" leleplezésre, amelyre azt a válasz érkezett, hogy "minden bizonnyal vasárnap, hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken vagy szombaton." Így kell trollkodni Bandai Namco-módra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)