Hirdetés

Tekken 7 - nem csak PlayStation 4-re jön

|

A Bandai Namco szóvivője az MCM London Comic Conon megerősítette, hogy milyen platformokra jelenik meg a jövőben a Tekken 7, ugyanis nem lesz PS4-exkluzív.

Hirdetés

A Paris Games Week 2015 alkalmával kiderült, hogy PlayStation 4-re biztosan megjelenik a Tekken 7, amit - további hivatalos közlemény híján - sokan úgy értelmeztek, hogy más platformokra nem készül el a verekedős franchise következő része, azonban ez nincs így. 

Nem véletlenül érdeklődött a Bandai Namco a közelmúltban arról, hogy szeretnénk-e, ha a Tekken 7 PC-re is megjelenne, ugyanis a TICGN információi szerint az MCM London Comic-Conon - ahol az említett cím játszható volt - a Bandai Namco szóvivője megerősítette, hogy a Tekken 7 a PlayStation 4 mellett PC-re és Xbox One-ra is jönni fog, de a további részleteket csak az E3-on jelentik majd be.

Ha ez igaz, akkor az remek hír a széria rajongóinak, de addig nem lehetünk benne teljesen biztosak, amíg a kiadó hivatalosan meg nem erősíti a fenti részleteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)