Hirdetés

Szünetel a Tekken X Street Fighter fejlesztése

|

A Bandai Namco látszólag továbbra sem törölte a Tekken X Street Fighter projektet, de egy furcsa okból szüneteltetik a verekedős játék munkálatait.

Hirdetés

Harada Katsuhiro tavaly nyáron éppen a többi projektjének előtérbe helyezésével magyarázta a Tekken X Street Fighter további késését, idén viszont már nem állítja, hogy továbbra is készül a játék. A GameSpot-nak adott interjújában azt is elárulta, miért is szünetel éppen a munka.

A Tekken-széria rendezője elárulta, hogy elsősorban azért halogatják a Capcom sorozatával keresztezett epizódot, mert az jelenleg egyik sorozat főszálának sem tenne jót: "(...) amikor verekedős játékokat fejlesztünk, próbálunk a közösségre gondolni és általában a közönségre, akik ezekkel a játékokkal játszani szoktak. De jelenleg az a helyzet a verekedős játékokkal, hogy ott a Street Fighter V, ami most jelent meg nemrég és sokan arra vetették rá magukat. Másfelől van egy komoly tömeg, akik a Tekken 7-re várnak. Nem akarjuk megosztani ezeket a közösségeket. Így nehéz megtalálni azt az időszakot, ami alkalmas lenne a Tekken X Street Fighter megjelentetésére. Szóval, most egyelőre szünetel ez a projekt, mondhatni" - vázolta a helyzetet Harada.

Ezzel már hatodik éve húzódik a Tekken x Street Fighter fejlesztése, ami felveti azt a kérdést is, vajon az eredeti, Xbox 360-hoz és PlayStation 3-hoz előkészített kódból mennyi lesz használható. Ha pedig újra kell dolgozni a játék technikai hátterét, ennek az anyagi vonzatai újabb akadályt gördíthetnek a játék elé.

Mit gondoltok, már csak ködösít a Bandai Namco, vagy előbb-utóbb tényleg megkapjuk a Tekken X Street Fightert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)