Hirdetés

Nem megy a torrent? Nem a Telekom tiltotta be a warezt

|

Sokan azonnal pánikba estek, amikor hétfőn arra ébredtek, hogy kedvenc torrentoldaluk nem elérhető, de kiderült, hogy a háttérben nem egy szervezett akció áll.

Hirdetés

Többen is panaszkodtak ma reggel arra, hogy a legnagyobb magyar torrentoldal, az nCore nem elérhető a Telekom vezetékes hálózatából. Bár a legtöbben először valamilyen technikai hibát sejtettek, amikor kiderült, hogy a BitHUmen sem elérhető, szárnyra kaptak az összeesküvés-elméletek.

A Telekom hivatalos nyilatkozatban adta a felhasználók tudtára, hogy a háttérben egy technikai probléma áll, melynek elhárításán jelenleg is dolgoznak. A meghibásodás következtében több Franciaországból működtetett szerver is elérhetetlen, ezért nem tudnak csatlakozni a felhasználók többek közt az nCore-hoz sem.

Amint a vállalat bővebb tájékoztatást is ad az ügyben, azonnal frissítjük a cikket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)