Hirdetés

Telltale The Walking Dead - hamarosan kezdődik a harmadik szezon

|

Csak két hónap választ el bennünket attól, hogy megtudjuk, hogyan is éli mindennapjait a közben tinivé érett Clementine.

Hirdetés

A Telltale egy pillanatra sem lazít, és a Batman részek megjelentetése között azt is elmondta, hogy a The Walking Dead: Season 3 sincs már messze. Egészen pontosan novemberig kell már csak várnunk Clementine sztorijának folytatására.

A fejlesztők azt ígérik, hogy a harmadik szezonnal a történetmesélés egy új formáját láthatjuk majd, ahogy a tinédzserré érett Clementine és társa, Javier átküzdik magukat a The Walking Dead világának zombibelektől bűzlő mindennapjain.

A pontos megjelenési dátumot még nem tudjuk, csak annyit árultak el a fejlesztők, hogy novemberben indul a buli. A konzolosoknak lemezes verzió is elérhető lesz, ami csak az első epizódot tartalmazza majd, de minden új részt is letölthetővé tesz a megjelenésüket követően.

A The Walking Dead Season 3 elérhető lesz iOS és Android eszközökre, PC-re és konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)