Hirdetés

TGS 2015 - visszatér az első Yakuza, jön a Yakuza 6

|

PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megjelenik az első Yakuza játék felújított, kibővített változata, és bejelentették a Yakuza 6-ot is.

Hirdetés

Jelentősen felpörgött az élet a Yakuza sorozat körül, nyugaton valamikor ősszel jelenik meg PS3-ra a Yakuza 5, de már azt is tudjuk, mik a Sega jövőbeli tervei.

2016. január 21-én, a sorozat tizedik évfordulójának örömére adják ki Japánban az eredetileg PlayStation 2-n bemutatkozott Yakuza felújított kiadását PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re. A szigetországban Ryu Ga Gotoku Kiwami néven megjelenő játék olyan újdonságokat, játékelemeket is tartalmaz, amiket a régi konzol korlátai miatt nem lehetett megvalósítani, és természetesen szebb, felhasználóbarátabb lesz elődjénél. Bejelentették továbbá a Yakuza 6-ot is, ami ősszel jelenik meg, és a demója jár a Ryu Ga Gotoku Kiwamihez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)