Hirdetés

Még idén megjelenik a Journey fejlesztőinek újdonsága

|

Olyan csodák megalkotása után, mint a Journey és a Flower nagyon várjuk már, hogy a thatgamecompany előrukkoljon a következő játékával, amelyre már idén sor kerülhet.

Hirdetés

Olyan zseniális játékok után, mint a flOw, a Flower és a számos díjjal jutalmazott Journey alig várjuk, hogy a thatgamecompany bemutassa legújabb címét, amelyről korábban mindösszesen annyi derült ki, hogy egy "kapcsolatalapú élmény" lesz és ebben szeretnék a Journey-ben bemutatkozó online elemeket tovább fejleszteni. 

A titokzatos projektre "thatnextgame" kódnéven utal az indie stúdió és miután Twitteren reagáltak egy rajongói kérdésre, már azt is tudjuk róla, hogy még 2017-ben bemutatkozik:

A fejlesztőcsapat egyelőre még nem erősítette meg, hogy milyen platformokra várhatjuk az új játékukat, de korábban már kiderült, hogy biztosan nem lesz PlayStation-exkluzív. Noha a thatgamecompany sok munkatársa távozott a Journey fejlesztése után a csapat anyagi gondjai miatt, a fontosabb fejlesztők - élen az alapító Jenova Chennel - még mindig ott vannak és ha a tavaly novemberben Twitterre fellőtt kép az új tervezetből származik, akkor ismét valami varázslatosat fognak nekünk mutatni: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)