Hirdetés

The Act - love story!

|

Egészen egyedi ötlettel állunk szemben, hölgyeim és uraim! Készülget szép csendben és titokban a The Act című félig videójáték, félig interaktív film. A lényeg valami olyasmi, hogy egy szerény ablakmosó srác, Edgar bőrébe bújva kell kamatoztatni szociális skilljeinket, hogy meghódítsuk Sylvia szívét. Tipikus "csöpögősfilm-sztori", de attól még lehet nagyon jó :) Ugyebár egy ilyen jártékban nagyon fontos a karakterek kifejezőképessége (mimika, animáció, ilyesmi), és úgy tűnik, ezzel se lesz gond, hiszen a frissen alakult fejlesztőcsapat szorosan együttműködik a Disney-animátorokkal. Picit bővebb infó itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)