Hirdetés

The Banner Saga 3 - egy hét alatt meglett a Kickstarter cél

|

Az RPG rajongók most ünnepelhetnek, mert már biztos, hogy elkészül a The Banner Saga sorozat folytatása.

Hirdetés

Alig egy hét kellett a Stoicnak, hogy összegyűjtse a kellő alapot a The Banner Saga 3 elkészítéséhez. A csapat már összeszedett 205 000 dollárt, de még vissza van 35 nap a kampányból.

Miután nagy örömmel hozták a hírt, gyorsan be is jelentették, hogy a 250 000-es stretch goal elérése esetén megcsinálják majd a dredge fajt játszható frakciónak. A játékosok irányíthatják a dredge hősöket, és a többi faj mellé is tehetik majd extra képességek és stratégiai lehetőségek megnyitása érdekében.

Ha ti is szeretnétek támogatni a projektet, akkor ezen a Kickstarter oldalon keresztül besegíthettek. Aki 20 dollárnál többet dob a kalapba, az már biztosan megkapja majd a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)