Hirdetés

Újabb játékból került ki a Denuvo

|

Rövid időn belül ez a harmadik cím, amiből kiveszik a védelmet.

Hirdetés

Először az Inside, majd a Doom szabadult meg napjaink legszívósabb védelmétől, a Denuvótól, amivel sok játék esetében még mindig nem tudtak megküzdeni a kalózok.

Egyedül az Inside kapcsán tudjuk, mi volt az eltávolítás oka: megjelent a GOG-on, ahol másolásvédelemtől mentesen lehet beszerezni, így nincs értelme a steames verziót védeni.

Úgy tűnik, a Crytek VR-játéka, a The Climb a következő. Hivatalos megerősítés még nem érkezett, viszont egy orosz fórumon többen is jelezték, hogy nincs már Denuvo a játékon. Korábban még nem törték fel, így ez nem lehet az ok, viszont nehéz nem érezni valami összefüggést ez és azon tény között, hogy a Crytek állítólag megint csődközelbe került

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)