Hirdetés

Total War: Warhammer - nem volt zökkenőmentes az indulás

|

Elindultak a Total War: Warhammer szerverei, a játékosok egy kisebb része azonban még nem tudja belevetni magát a harcokba.

Hirdetés

Megjelent a Total War: Warhammer és a szerverek is megnyíltak a tettre kész játékosok előtt. Néhányan közülük azonban egyelőre még nem tudják önfeledt vigyorral az arcukon csatába küldeni seregeiket, ugyanis náluk folyamatosan összeomlik a játék.

A Sega a jelenleg online lévő hatalmas tömeggel indokolta a problémát. Szerencsére ez a most is játszó több tízezer ember közül csak pár százat érint, azonban természetesen ezek az arányok egy cseppet sem vigasztalják azokat, akik kiszorultak a játékból. Jelenleg két dolgot tehetsz, ha nálad sem fut rendesen a Total War: Warhammer. Próbálj meg egy újraindítást offline módban, ha pedig ez sem segít akkor kíséreld meg frissíteni a videokártyád driverét.

Akiknél ezek után sem oldódik meg a dolog, mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot a support teammel a Total War: Warhammer hivatalos fórumán. Remélhetőleg hamarosan már senkinél sem fog jelentkezni ez a hiba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)