Hirdetés

The Crew: Ultimate Edition - ezt tartalmazza a teljes csomag

|

Közeleg a The Crew második és egyben valószínűleg utolsó kiegészítőjének megjelenése, mellyel együtt egy mindent egybefogó kiadás is érkezik.

Hirdetés

Nem a The Crew a Ubisoft legnépszerűbb játéka, de azért elég jól fut még mindig. A tavaly megjelent Wild Run kiegészítő dobott egy kicsit a népszerűségén, és várható, hogy az idei, rendőrös Calling All Unitsnak is sikerült több érdeklődőt szereznie.

A csomag november 29-én jelenik meg, és tartalmazza a Wild Runt is. Vele együtt jön a The Crew: Ultimate Edition, melyben a kiegészítők és az alapjáték mellett a Season Pass is megtalálható, úgyhogy aki ezt szerzi be, tényleg a teljes játékot kapja. A fenti trailer röviden bemutatja, nézzétek meg, hátha kedvet kaptok hozzá.

Az alapjátékot PC-re még mindig ingyen lehet letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)