Hirdetés

The Culling 2 - megint nekifut a Xaviant

|

A Xaviant Games újabb battle royale játékot rakott össze, amire ráadásul már nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

Az utóbbi időben elég sok stúdió igyekezett kihasználni a battle royale népszerűségét. Ezek között volt a The Culling is, ami még a PUBG sikere előtt jött, de valahogy nem nyerte el az emberek tetszését. A Xaviant Games inkább hanyagolta azt, és most előállt egy folytatással.

Hirdetés

Érkezik a The Culling 2, amiről ki is derült egy-két érdekesség. Már tudjuk például, hogy egy battle royale cím lesz, amelyben 50 játékos fog megküzdeni egymással. Ha hihetünk a fejlesztők ígéreteinek, akkor a fegyverek egész élethűen fognak működni, valamint a közelharc is brutális lesz.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor július 10-én már meg is érkezik a játék. A bejelentés mellé kaptunk egy kedvcsináló videót, ami alapján úgy tűnik, leginkább a H1Z1-re fog hasonlítani.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)