Hirdetés

The Culling - mint az Éhezők viadala, csak játékban (videó)

|

16 játékos, egy sziget, csapdák, fegyverek, és a végén egyetlen túlélő. Erről szól a The Culling.

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy valakit megihlessen az Éhezők viadala (vagy a Battle Royale, de az talán kevésbé ismert), és a viadalhoz hasonló koncepció alapján játékot készítsen.

A Xaviant által fejlesztett The Culling mérkőzéseit egyszerre 16 játékos játszhatja, akik 20 percet kapnak arra, hogy egy szigeten összegyűjtsenek mindent, amit tudnak, fegyvereket szerezzenek vagy készítsenek, csapdákat építsenek ki, bebíztosítsák magukat. Ezután megindul a mészárlás, és a kör végén csak egy valaki maradhat életben. A játék egyelőre PC-re jelenik meg, március 8-án még csak Early Accessben, és a fejlesztők egyelőre nem beszélnek konzolos változatról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)