Hirdetés

Tom Clancy's The Division - rengeteg frissítést hoz az 1.4-es patch

|

Ezentúl elkerülhetőek lesznek a hírhedten kemény ellenfelek és PvP zónák, így könnyebb lehet a fejlődés magasabb szinteken, valamint a mesterséges intelligencia is jelentősen javult.

Hirdetés

Jelentős változtatásokat és balanszolásokat hoz a Tom Clancy's The Division következő frissítése, amelyek közül a World Level Tiers bevezetése lehet a legszembeötlőbb a játékosok számára.

A 30. szint elérése után, ezentúl választhatunk egy World Level Tiers-t, amely befolyásolja milyen erősségű ellenfelek ellen szeretnénk játszani, ezzel együtt pedig milyen loot várhat ránk. A szintek a következőképpen alakulnak:

Tier 1: 30. szintű ellenfelek, gear score jutalom 163

Tier 2: 31. szintű ellenfelek, gear score jutalom 182

Tier 3: 32. szintű ellenfelek, gear score jutalom 204

Tier 4: 33. szintű ellenfelek, gear score jutalom 229

Emellett a Tier 2-es szint feloldja a Challenge nehézséget és a Incursions-t. Az opciónak köszönhetően könnyebb léphetünk szintet, mert  nem kell bemerészkednünk a Dark Zone-ba és elkerülhetjük a PvP zónákat. Továbbá, bármelyik NPC dobhat High End és Gear Set kategóriájú felszerelést, a heti és napi küldetések pedig, olyan jutalmakat fognak adni, amelyek jobban passzolnak jelenlegi szintünkhöz. 

A patch a felhasználói felületen és a játékmeneten is javít, így például bekerült a játékba egy "report" szekció, a "megjelölés mint szemét" lehetőség, a fegyver kinézetek nem foglalnak invertory helyet, fejlesztették az mesterséges intelligenciát és 30. szint után 50%-al több lőszert vihetünk magunkkal. A frissítések teljes listáját a The Division oldalán találjátok.

A jó hírek után most jöjjön egy rossz hír. A Ubisoftnál úgy döntöttek, hogy a The Division következő két nagyobb frissítését a Survivalt és a Last Standet az év végére, illetve a következő év elejére tolják. A késést azzal magyarázzák, hogy jelenleg a The Divison fő játékmenetének javításán munkálkodnak, amit a visszajelzések alapján kiviteleznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)