Hirdetés

The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood megjelenés - tudjuk, mikor lesz belőled orgyilkos

|

Végre leleplezték a The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjének pontos megjelenése dátumát.

Hirdetés

A Bethesda nem húzta tovább a rajongók idegeit és elárulta, mikor számíthatunk a The Elder Scrolls Online soron következő tartalmi bővítésére, mely talán a játéksorozat legérdekesebb társaságára, a Dark Brotherhoodra koncentrál.

Az Elder Scrolls játékokban még a Thieves Guild tagjai is javarészt rendelkeznek valamiféle becsületkódexszel, de a Dark Brotherhood egészen más tészta. Ennek a kompániának az ügynökei lényegében hidegvérű orgyilkosok, még a bejutás feltétele is egy elkövetett gyilkosság. Most kiderült, hogy a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok június 14-én kapják meg az új DLC-t, a PC és Mac kiadás pedig május 13-án érkezik. A Dark Brotherhood DLC a címben is szereplő guildet nyitja meg számunkra a Gold Coast területen, valamint egy exkluzív képességfa is elérhetővé válik. Természetesen új küldetéseket is megoldhatunk majd. Valaki öldösi a Dark Brotherhood ügynökeit, a mi feladatunk pedig a gyilkosok felkutatása és megállítása lesz. Az új DLC az ESO Plus előfizetők számára ingyenesen válik elérhetővé, valamint a Crown Store-ban is megvásárolható lesz. Itt 2000 crownba kerül majd a Dark Brotherhood.

A The Elder Scrolls Online jövőjéről valószínűleg többet is megtudunk majd a Bethesda E3-as konferenciáján. Ti ki fogjátok próbálni az új DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)