Hirdetés

The Elder Scrolls Online - elindult a halloweeni Fesztivál

|

Kísérteties eseményt indít a Bethesda a The Elder Scrolls Online világában. A Boszorkányok Fesztiválján résztvevő játékosok különleges ajándékokat zsebelhetnek be.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online indulása óta ez az első különleges, ünnepi esemény a játékban.  Ahhoz, hogy a túlvilági javakat megszerezzétek, nektek is a részévé kell válni.

Hogy részt vegyetek az eseményen, ki kell váltsátok a Crow Caller nevű, ingyenes tárgyat a Crown Store-ból. Ha elhasználjátok a tárgyat, megkapjátok az "A Witchmother's Bargain" nevű küldetést.

Ennek során meg kell szerezni a boszorkány sípját, amivel elő tudjuk hívni a banya üstjét. A fortyogó lábas tartalma pedig képes zombivá varázsolni a játékosokat. Ez egyénileg is működik, de ha csapatban vagytok, akkor a tagok is átalakulhatnak zombivá. Az effekt 2 órán keresztül lesz rajtatok, de lejártával bármikor újra tudjátok aktiválni, egészen november 1-ig.

Ez azért jó, mert amíg zombiként kaszaboljátok a bossokat, nagy eséllyel fognak nektek Plunder Skull nevű tárgyakat dobni, ezekből pedig Halloween témájú tárgyak esnek, némelyiket még craftoláshoz is használhatjuk.

Az event után emlékként megtarthatjuk majd a sípot, de varázserejét elveszti, így a zombi szupererő is elvész. Használjátok ki, amíg lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)