Hirdetés

The Elder Scrolls Online Thieves Guild megjelenés - hamarosan zsebelünk

|

Egy új trailerrel együtt megkaptuk a The Elder Scrolls Online megjelenési dátumát. Először a PC-s játékosok válhatnak tolvajokká.

Hirdetés

A The Elder Scrolls: Online - Tamriel Unlimited kiadása óta pörögnek a TESO szerverek, de azért a mindig jól jön az extra tartalom a hardcore arcoknak. Szerencséjükre nincs már messze a következő kalandcsomag: jön a Thieves Guild.

Sokan hiányolták, hogy a játékban nem lehet tolvajnak állni, de nemsokára ez megváltozik. A DLC elsőként PC-re érkezik március 7-én, majd március 22-én az Xbox One-ra, március 23-án pedig a PlayStation 4-re is befut. Az örömhírt egyébként egy új trailer hozta, ami tovább mesél a Thieves Guild tartalmairól. Lesz mivel elszórakozniuk Tamriel hőseinek.

A The Elder Scrolls Online jelenleg havidíj mentesen működik a Tamriel Unlimited kiadás óta, és konzolokra is elérhető. Ti kipróbáltátok már az új verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)