Hirdetés

The Elder Scrolls Online: The Imperial City - ilyen lesz az első kiegészítő (videó)

|

Most, hogy a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited konzolokra is elérhető, érkezhet az első kiegészítő, az Imperial City, ami sok-sok új tartalommal bővíti a játékot.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited PC-n, Mac-en, PlayStation 4-en és Xbox One-on is problémamentesen fut, a játékosbázis szépen növekszik, az alapok már stabilak. Ideje újítani.

A játék első kiegészítője az Imperial City nevet viseli, és hat új birodalmi körzettel bővíti a bejárható területeket. Lesznek új dungeonök, küldetések, ellenfelek, karakterek, egy új fizetőeszköz a 16-os Veterán fegyverekhez és egy rakás új fegyver is. A kampány Molag Bal történetét követi (akinek a Skyrimben viszonylag hamar, egy közepesen para küldetés végén megszereztem a buzogányát, és 60 órát belepakoltam a játékba úgy, hogy nem találtam annál jobbat), aki nem egy békés természetű személy.

 Az Imperial City minden ESO Plus előfizető számára ingyenes lesz, a többiek 2500 koronáért vehetik meg a játékbeli boltban, PC-re és Mac-re augusztus 31-től, Xbox One-ra szeptember 15-től, PlayStation 4-re pedig szeptember 16-tól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)