Hirdetés

Skywind - önkénteseket keresnek a Morrowind felújításához

|

Már több éve dolgoznak The Elder Scrolls III: Morrowind feljavított változatán, de úgy tűnik, nincsenek elegen a projekthez.

Hirdetés

Modderek és önkéntesek lelkes csapata már évek óta dolgozik azon, hogy sokak kedvenc The Elder Scrolls részét, a Morrowindet a Skyrimhez hasonló látvány mellett játszhassuk végig. A februári helyzetjelentésük után most nem csak a munkálatok előrehaladását mutatják be, de önkéntesek jelentkezését várják a projekt megvalósításához.

Az egyre ambiciózusabbá váló feladat nem csoda, hogy több és több embert igényel, hiszen akármennyi időt is fektettek bele a készítők, még mindig messze van a projekt vége. Reméljük nőni fog a fejlesztők tábora, és végül tényleg megvalósul.

Ti újrajátszanátok így a játékot, vagy jobb az eredeti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)