Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - a valóságban is északi harcossá változhatsz

|

Az egyik internetes áruház szeretne a konzolosok kedvében járni, ha már a Bethesda számukra fizetőssé tette a felújított Skyrimet.

Hirdetés

Október 28-án jelenik meg a The Elder Scrolls V: Skyrim felturbózott változata, amit a PC-s játékosok akár ingyen is megszerezhetnek, de a konzolosok már nem ilyen szerencsések. Vagy mégis? A Best Buy egy igencsak aranyos ajándékkal kínálja az új verziót.

Az exkluzív ajánlat csak a Best Buy-on érhető el azoknak, akik a játékot PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra szeretnék megvenni. Nekik egy cuki, plüss Dovahkiin maszk is jár a felújított Skyrim mellé, amennyiben a Dragonborn csomagot választják. 

Elnézve a képet, ez akár hálósapkának is ideális lehet. A téli viseletként pedig nemcsak feldobja az öltözetedet, hanem extrém havazás esetén védelmet nyújt a fél arcodnak. Talán még a felújított Skyrim is szebben néz ki, a sapit viselve. A csomag egyébként 75 dollárba, vagyis körülbelül 21 ezer forintba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)