Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition tesztek - ami régen is jó volt...

|

A Skyrim újrakevert kiadása nem adott hozzá sokat a formulához, de amit igen, az működik. Legalábbis az első vélemények szerint.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition nem fogja fenekestül felforgatni a játékipart, de azért a rajongók nem kicsit örültek neki, hogy a Betheda kezelésbe vette az elmúlt évek egyik legnagyobb dobását.

A kritikusok is jól fogadták az újdonságokat, bármennyire kevés is van belőlük. Legyünk őszinték, igen modokkal lehet szebbé varázsolni a Skyrimet még ennél is, de sokan (köztük én sem) nem szeretnek ezzel szenvedni, és úgy szeretik fogyasztani a programot, ahogy a fejlesztők megálmodták azt. Úgy néz ki, hogy nincs is ezzel probléma.

Hardcore Gamer - 4/5
IGN - 8/10
Metro - 8/10
Trusted Reviews - 4/5
Twinfinite - 4.5/5
PlayStation Universe - 8/10
The Jimquisition - 7.5/10
The Games Machine - 8.2/10
Attack of the Fanboy - 4/5
Gadgets 360 - 7
Game Revolution - 4.5/5
GamingBolt - 9/10
IGN Italy - 8.7
Multiplayer.IT - 8

Egy korosabb játékról van itt szó, amit nyilván mindenki rongyosra játszott már, így túl sok újdonságot egyik teszt sem mondott. Az viszont tagadhatatlan, hogy az egybecsomagolt, frissített verzió tökéletes választás azoknak, akik eddig még kihagyták a kalandot. Már ha együtt tudnak élni azzal, hogy a látvány még újrakeverve sem mai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)