Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - PS4-en csak 1GB helyet kapsz modokra

|

Jövő héten megjelenik a Skyrim felújított verziója, és ezzel együtt konzolokra megérkezik a modtámogatás is. A PS4 és Xbox One erre lefoglalt helye azonban egy picit eltér majd.

Hirdetés

Mind a PlayStation 4-en, mind pedig az Xbox One-on külön hely lesz lefoglalva a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition modterületének. A PS4-en ez 1GB férőhelyet jelent, ami alig több, mint az eredetileg ígért 900mb.

Ezzel szemben az Xbox One 5GB helyet hagy meg a modoknak, de sok rajongó szerint még az 1GB is bőven elég lesz. Mivel külső adatokat nem lehet használni, csak és kizárólag azokat, amiket a játék eredetileg is tartalmaz, ezért a modok nagy része nem lesz több néhány mb-nál.

Az Xbox One-on több gond lehet, mivel ott egy picit szabadabb kezet kapnak a modderek, és külső forrásoknak az az 5GB már lehet, hogy szűkös lesz azoknak, akik megszokták a különféle őrült átalakításokat PC-ről.

A The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition megjelenések 2016. október 28-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)