Hirdetés

Erről a Skyrim potionről az alkotója sem tudja, hogy mit csinál

|

Egy srác készített egy egyedi potiont a Skyrimhoz, amiben csak az a különleges, hogy még emberünk sem tudja, hogy pontosan mire is jó.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim modder közössége egy kitartó és kreatív társaság, akik hajlamosak elveszni saját alkotásaik nagyságában. A Chocolate Milk néven tevékenykedő modder például annyira elveszett, hogy azt sem tudja, mit alkotott.

A nagyon rejtélyesen csak "Really F*cking Weird Potion" névre hallgató ital a következőképpen született.

"Elkezdtem összevissza klikkelgetni, tényleg minden random dolgot benyomtam, aztán reménykedtem, hogy valami jó fog kisülni belőle. És te jó ég, mennyire nem volt ez jó ötlet. Azt sem tudom mit csinált. Nem tudom, hogy mi ez, de valószínűleg legalább 102% alkohol van benne."

Mocsy valószínűleg már ezzel az eredménnyel is kiegyezne, de azért a Skyrim rajongókat elkezdte érdekelni, hogy mi is ez. A Really F*cking Weird Potion lett az egyik legnépszerűbb mod a játékban, és még a PC Gamer egyik szerkesztője is kipróbálta, hogy mit tud.

Ugyan ebből úgy tűnik, hogy a titok megoldódott, többen azt írták, hogy más eredményt kaptak. A modot innen tudjátok letölteni, ha van merszetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)