Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - tényleg jön Nintendo Switchre

|

Nem egy eltúlzott marketingkampány áldozatai lettünk: tényleg kezünkben hordozhatjuk majd a Bethesda RPG-jét.

Hirdetés

Hölgyeim és uraim, ma hajnalban hivatalossá vált, amit mindnyájan reméltünk egy picit (természetesen csak azok nevében beszélek, akiket kicsit is érdekel a Nintendo legújabb konzolja). A The Elder Scrolls V: Skyrim valóban jön a Nintendo Switchre.

Sajnos ennél sokkal többet nem hallhattunk a fejlesztőktől, de egyelőre érjük be ennyivel. A lenti trailerben csak pár jelenetet láthattunk a játékból, de annyi biztosnak tűnik, hogy nem egy lebutított verziót kapunk.

Ez nem csak azért jó hír, mert kedvenc szerepjátékunkat akár zsebben is hordhatjuk majd, hanem azért is mert ha jól megy majd a Switch változat, az talán más AAA címeket is a platformra csábíthat. Bár jelenleg is 80 külső és saját fejlesztésű cím készül a konzolra, szóval nem fogunk unatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)