Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim remaster - a konzolosoknak miért nem jár ingyen?

|

Minden PC-s játékos, akinek megvan a Skyrim és annak összes DLC-je, megkapja a remastert ráfizetés nélkül. A konzolosok viszont nem járnak ilyen jól.

Hirdetés

A Skyrim Xbox 360-as és PlayStation 3-as változata nem volt tökéletes, de aki valamiért úgy döntött, nem PC-n akar játszani, és hajlandó volt elnézni a problémákat, azért végig tudta vinni.

A konzolosok csak az év végén érkező Special Editionnel kaphatnak egy közel kifogástalan minőségű játékot, de a PC-sek már modokkal is olyanná alakíthatják a Skyrimet, mint amilyen a remastered verzió lesz. Így lényegében a kiadónak mindegy, hogy valaki megveszi-e a felújított változatot, vagy letölti az ingyenes módosításokat, ezért azok, akik a DLC-ket is megvették az alapjátékhoz, ingyen kapják meg a remastert. 

Miután egy nem túl kedves vagy szofisztikált játékos rákérdezett Pete Hinesnál, hogy miért nem kapják meg a konzolosok a PC-sekhez hasonlóan ingyen a játékot, a Bethesda illetékese egyszerű és könnyen érthető választ adott: azért, mert az új platformokra jön. 

Ez tény, és egy tökre elfogadható indoklás. Egyébként sem biztos, hogy aki 360-on játszott a Skyrimmel, az One-on folytatná, vagy a PS3-asok PS4-en játszanának vele. Az viszont érdekes, hogy a Skyrim Special Edition 60 dollárba fog kerülni, míg például a Dishonored Definitive Editionért csak 20 dollárt kértek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)