Hirdetés

The Eye - "szemkápráztató" jelenetek

|

A Jessica Alba főszereplésével készült új, hamarosan a mozikba kerülő horrorfilmből láthatunk több jelenetet és egy interjút is a hölggyel.

Hirdetés

A filmben a lány egy Sydney nevű vak hegedűművésznőt alakít, aki retinakezelést kap, amelytől végre visszanyeri a látását, amelyet egy gyerekkori balesetben veszített el. A film elején Sydney-n elvégzik a műtétet és az orvos és húga segítségével tanul meg ismét látni.

A többit talán már tudjátok is, ha követtétek a filmmel kapcsolatos híreimet: Sydney öröme nem tart sokáig, ugyanis borzalmas víziói lesznek, valószínűleg a retinahártya eredeti tulajdonosát ért szörnyűségek miatt…

Az alábbi jelenetek a filmből származnak, csak akkor nézzétek meg, ha nem zavar a spoiler! Akit ez nem izgat, annak villany leó, és klikk a borzongáshoz a lejátszóra! Az utolsó filmecske egy interjú Jessica Albával. Aki pedig a film többi szereplőjével készült interjút is meg akarja nézni, az ITT megteheti.

 
 
 
 
 
 
 
Jessica Alba interjú:


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)