Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - már Xbox One-on is irthatod a szörnyeket

|

A NeocoreGames nagysikerű játéka a PC-sek után elkezdte meghódítani az Xbox One-os játékosokat, ráadásul most egy szuper akcióban csaphattok le rá.

Hirdetés

Nemrég épp annak örültünk, hogy megjelent a The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia újracsomagolt változata, a Final Cut, a NeocoreGames csapata azonban nem dőlhetett hátra elégedetten, hiszen egyrészt készülök a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr, másrészt nyakukon volt a Van Helsing konzolos megjelenése is.

A történet első részét most 15 eurós áron szerezhetitek be, a rengeteg extra tartalmat, feleszereléseket, fegyvereket és extra küldetéseket is tartalmazó DLC-kért pedig 4 eurót kell leszurkolni. Ez már önmagában is egy elég jó ajánlat, azonban még jobban járnak azok, akik rendelkeznek Xbox Live előfizetéssel, ők ugyanis a Games with Gold program keretén belül teljesen ingyen kapják meg az alapjátékot.

A játékmenet továbbra is remek, az irányítást és a teljes kezelőfelületet pedig úgy dolgozták át a srácok, hogy tökéletesen passzoljon az Xbox One-os megoldásokhoz. Várjuk a folytatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)