Hirdetés

The Last Guardian - 16 percnyi gameplay a várva várt kalandból

|

Remélhetőleg idén tényleg befut a PS4-exkluzív The Last Guardian. Ameddig vártok rá, megnézhetitek működés közben a játékot.

Hirdetés

Már lassan tizedik éve várják a rajongók, hogy elkészüljön a The Last Guardian. A japán fejlesztésű akció-kalandjáték megjelenését nemrégiben megint elhalasztották, ezúttal viszont bő negyedórányi játékmenetbe pillanthatunk bele.

A kétrészes gameplay videót a DualShockers YouTube-csatornáján tették közzé. A PS4-en felvett 1080p felbontású klipeket alább nézhetitek meg.

A játék látványvilága nagyon el van találva, és úgy tűnik, hogy a főszereplő Trico irányítása is könnyen megszokható. Sokat nem is szeretnék lelőni, érdemes belenézni a videókba, mert a The Last Guardian világa tényleg magával ragadó.

A PlayStation 4 exkluzív The Last Guardian a legutóbbi bejelentés szerint idén december 7-én érkezik majd.

Nektek hogy tetszik, várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)