Hirdetés

The Last Guardian - nyolc percen át mozog a varázslatos kaland

|

Még most sem merjük elhinni, hogy december elején megjelenik a Team Ico új játéka, az évek óta várt és közben PlayStation 4-exkluzívvá vált The Last Guardian, de újabb nyolc perc érkezett a játékmenetből, ez pedig eléggé meggyőző.

Hirdetés

Október végén közel egy évtized után végre aranylemezre került a The Last Guardian, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy december elején gondtalanul megjelenik a régóta várt játék, a Sony nemrég egy új előzetessel is nyugtatta a kedélyeket. 

December hetedike a nagy nap, addig viszont még valahogy ki is kell bírnia a PlayStation 4-es játékosoknak. Éppen ezért a Sony megmutatott újabb nyolc pernyi jelenetet a játékmenetből, amely egyszerűen fantasztikusan néz ki, noha a fejlesztők felhívják a figyelmet rá, hogy akadnak benne olyan elemek, amik spoileresek lehetnek. 

Ha esetleg kíváncsiak vagytok még további The Last Guardian tartalmakra, akkor figyeljetek kicsit oda a zenére, csekkoljátok le, hogy mennyit fejlődött a grafika 2015 óta és akár további negyedórányi gameplay felvételt is megnézhettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)