Hirdetés

The Last Guardian - húsz percet próbálhattak ki a rajongók

|

Remélhetőleg a Sony utoljára csúsztatta el a The Last Guardian megjelenését, így az a demó, amit az EGX-en kipróbálhattak az érdeklődők, már valóban a teljes játék előszele.

Hirdetés

Miután a Gran Turismo Sport jövőre csúszott, a The Last Guardian az egyetlen nagy megjelenés a Sony számára az év hátralévő részében. Éppen ezért kaptak sokan a fejükhöz, mikor kiderült, hogy a kiadó eltolja a már elképesztően régóta készülő játékot, de szerencsére nem jövőre, csak december elejére. 

Míg a fejlesztők a fennmaradó időt javítással töltik (és remélhetőleg nem azzal, hogyan adják be nekünk a további csúsztatásokat), addig mi újfent belekukkanthatunk a The Last Guardian játékmenetébe, ugyanis a PlayStation Access streamelte az EGX-en bemutatott demót, amelyet a fenti videóban ti is szemügyre vehettek. Nagyszerűen néz ki, így mindenképpen érdemes rászánni azt a közel húsz percet! 

A The Last Guardian megjelenése december 7-én várható, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)