Hirdetés

The Last Guardian - megint elhalasztották

|

Az eredetileg PlayStation 3-ra bejelentett, de végül csak PS4-re készülő játék megjelenését korábban októberre tűzték ki, de a Sony most kénytelen volt új dátumot adni neki.

Hirdetés

Lassan tíz éve készül a The Last Guardian, és ha már a Team Ico ilyen sokáig váratta a rajongókat, elvárható, hogy tényleg valami kifogástalant és emlékezetest kínáljon. 

A csapatnak is ez a célja. Nehéz volt elhinni, hogy az idei E3-on egy konkrét megjelenési dátumot láttunk, mely szerint a játék október 25-én boltokba kerül. A Sony láthatóan ragaszkodott a tervhez, de van úgy, hogy valami hiba még az utolsó pillanatban kerül elő.

A PlayStation Blogon megjelent bejegyzés szerint a fejlesztők több bugot találtak, mint amire az utolsó szakaszra számítottak, és ezek kijavításához kell még néhány hónap, így a The Last Guardian megjelenési dátuma december 7-ére módosult. Reméljük, tényleg nem csúszik már jövőre, az semmiképp nem jelentene jót.

Az őszi szezonban ennek következtében a Gravity Rush 2 lesz a Sony egyetlen erős exkluzívja (a GT Sport is jövőre csúszott), ha nem számoljuk a PlayStation VR-t és az ahhoz megjelenő játékokat. A PSVR, a PlayStation 4 Slim és Pro valószínűleg így is segítenek hozni az elvárt bevételt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)