Hirdetés

Új előzetest kapott a The Last Guardian

|

Az utolsó pillanatig kételkedni fogunk benne, hogy pontosan érkezik a játék, de a Sony most egy új előzetessel nyugtatja a kedélyeket.

Hirdetés

Majdnem a Mikulás hozza majd a The Last Guardiant, aminél régóta nem vártunk többet játékra. Az új előzetes már akciódúsabb és a Sonynak egy másik jó híre is volt a játékkal kapcsolatban.

Ez a jó hír nem más, mint hogy a ma megjelent PlayStation 4 Pro-t szintén támogatni fogja a játék, tehát 4K-ban és HDR-rel élvezhetjük a The Last Guardiant, ami mellé a zenei élmény sem lesz az utolsó. Az új előzetes egy igencsak akciódús és misztikus oldaláról mutatja meg a csirkelábú kutyusok földjét.

PewDiePie már bele is nézett a játékba, de nekünk sem kell sokáig várni, mert december 7-én elvileg megjelenik a Team Ico játéka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)