Hirdetés

The Last Guardian – közel egy évtized után végre aranylemezre került

|

Folyamatosan jöttek róla a hírek, kipróbálhattuk röpke 20 perc erejéig, de kaptunk már megjelenés dátumot is, amit többször elhalasztottak. De ennek most vége.

Hirdetés

Az Ico és a Shadow of the Colossus után jön a következő Team Ico játék, amire idestova 9 éve várunk. De a The Last Guardian idén jön, most már tényleg, ezt még a játék producere is megerősítette. Vagyis fogjuk rá, hogy megerősítette.

Jun Hoshino mindössze két mondatot tett közzé Twitteren a nap folyamán, amiből arra következtethetünk, hogy a játék végre kész és a finishben van a fejlesztése.

Hoshino ugyan azóta törölte a bejegyzést, reméljük ezzel nem arra akart utalni, hogy a The Last Guardian állapota mégsem fest olyan jól.

Amondó vagyok, várjuk ki a végét és azt a december 7-ét, ami úgy tűnik a játék végleges megjelenési dátuma.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)