Hirdetés

The Last of Us Part II - a Naughty Dog azt kéri, bízzunk bennük

|

A Last of Us rajongói egyszerre ünnepelnek és rettegnek. Nem biztos, hogy teljesen jól fog elsülni a folytatás, de Neil Druckmann szerint nem lesz gond.

Hirdetés

A PlayStation Experience alatt egy panelen meséltek a srácok a The Last of Us Part II-ről. A Naughty Dog csapatából Neil Druckmann megerősítette, hogy a játék néhány évvel az első rész után játszódik, amikor Ellie már 19 éves.

Emberünk elmondta, hogy teljesen megérti a rajongók aggodalmait. Az első rész nagyon erős végét komolyan tompítja a folytatás ténye, de Druckmann mindenkitől egy kis bizalmat kért.

"Nagyon sokat gondolkodtunk ezen, és tudjuk, sokan úgy gondolhatják, hogy a visszatérni ezekhez a karakterekhez és újraértelmezni az első rész végét kicsit megcsonkíthatja annak jelentőségét. Mi is éreztük ezt. Senki sem szereti jobban ezeket a karaktereket, mint mi, és nem csinálnánk meg a folytatás, ha nem lenne hozzá egy jó ötletünk."

A Naughty Dog egymás társaként kezeli a két epizódot, az a céljuk, hogy a két résszel együtt hozzanak össze egy izgalmas történetet.

"Rengetegszer gondolkodtam történeteken más karakterekkel, de egyszerűen sosem éreztem, hogy passzolna. A The Last of Us erről a két szereplőről szól. Szóval a Part II az első rész történetének a kiegészítése lesz, de a kettő együtt egy nagyobb sztorit mesél majd el. Csak azt kérjük a rajongóinktól, hogy higgyenek és bízzanak bennünk. Meg fogjuk szolgálni."

A panel elején Druckmann megerősítette, hogy az első résszel ellentétben itt Elliet fogjuk főleg irányítani. Érdekes váltás lesz, kíváncsiak leszünk rá, hogy Joel milyen szerepet kap majd a sztoriban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)