Hirdetés

The Last of Us Remastered - még szebb lett a látvány

|

Nyakunkon a PlayStation 4 Pró megjelenése, most pedig kiderült, hogy nem csak az új konzol lesz jótékony hatással a The Last of Us Remastered grafikájára.

Hirdetés

A Naughty Dog játéka eredetileg ugyebár még PlayStation 3-ra jelent meg, de természetesen a PlayStation 4-et sem kerülte el a The Last of Us. A játék Remastered változata hamarosan a legújabb Sony konzol képességeit is kiaknázza majd.

Most ugyanis kiderült, hogy a már elérhető 1.7-es frissítés nem csak arra szolgál, hogy felkészítse a játékot a PlayStation 4 Pro érkezésére. Az új konzolon megcsodálható feljavított látvány mellett még izgalmasabb lehet a most élesített HDR-támogatás, melyet az eredeti PS4-et birtokló játékosok is élvezhetik (persze csak akkor, ha HDR-képes tévé csücsül a nappaliukban).

Az alábbi két kép szépen prezentálja, mire is képes a HDR például a The Last of Us Remasteredben látható égbolt kapcsán. Az első képen ki van kapcsolva a funkció, a másodikon pedig aktiválták a HDR-t.

Hazánkban a PlayStation 4 Pro november 10-én válik elérhetővé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)