Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - hatalmas lesz a bejárható terület

|

Ha valaki szereti a méretes, nyílt világú játékokat, az imádni fogja a The Legend of Zelda következő epizódját.

Hirdetés

A Nintendo egyetlen játékot vitt magával az E3-ra, a The Legend of Zelda rajongóknak azonban nem volt oka panaszkodni, a Breath of the Wild demó ugyanis több órányi kalandot kínált.

Pedig a teljes játéknak csak nagyon kis része, a pálya mindössze 2%-a volt bejárható a demóban. A fejlesztők azt is elárulták, hogy a teljes terület durván 12-szer akkora lesz, mint a Twilight Princess világa volt.

A nyilvánosságra hozott részletek nyomán és saját tapasztalatai alapján Arekkz megpróbálta megbecsülni, mekkora is lesz valójában a világ, nézzétek meg a fenti videót a képre kattintva.

Bár az előzetes becsélesek alapján nem lesz akkora, mint mondjuk a The Witcher 3 világa, a rajongók így is egy elképesztő, teljesen szabadon bejárható játszóteret kapnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)